Интимно

Не правете това, ако си търсите съпруг

16.03.2010г. / 12 54ч.
Мария Дуковска
Не правете това, ако си търсите съпруг

Да намериш истинската любов в лицето на мъж, който да те обича и уважава, не е никак лесно днес. Напротив, свикнали сме да чертаем различни схеми в търсене на любовта, дебнем я къде и кога ще се появи. Хитруваме един с друг, погаждаме си номера и чакаме кой пръв ще клъвне на въдицата. Сякаш все още сме деца, а може би е така. Играем си на котка и мишка, но вече като пораснали деца. И всичко това е в стремеж да намерим Него, най-подходящия мъж.

Какво е препоръчително да избягваме да правим, в търсене на Идеалния мъж:

1. Мислим и действаме така, сякаш имаме неограничени възможности.
Да, ако гледате някой любовен захаросан филм или сапунен сериал, сценаристите му са способни да ви убедят, че за любовта няма време, възраст и граници. Но ако живеете, здраво стъпили на земята, ще знаете, че това не е вярно. Колкото и да ни се иска да вярваме в идеалната любов, която ще ни намери на ъгъла, в някой хубав ден, това рядко се случва. Освен ако не сте Джулия Робъртс, а пък той Ричард Гиър, и филмът се снима в Холивуд. Затова, не се страхувайте да искате най-доброто за себе си, но бъдете и реалисти в изискванията си към другия пол. Защото времето изтича ужасно бързо и докато се оглеждате за идеалния, то може да не е останал никой...

2. "Трябва във всичко да си приличаме".
Една огромна грешка, която допускат повечето жени е, мисленето, че той трябва да е досущ като нас. Да,ама не. Доста погрешно мислене, не само защото не е интересно, ако той е наше копие, а и защото това не гарантира успешна връзка. "Трябва да обичаме едни филми, книги, храна..." Не, скъпи дами, позволете на мъжа до вас да е прекрасен със своята индивидуалност, като се старайте посоката , в която вървите, да е една и за двама ви. Това е най-добрата комбинация.

3. Винаги мислим, че ние сме прави.
Повечето жени, това си личи особено между приятелки, непрекъснато се окуражават, че са най-добрата партия за всеки мъж. И че той трябва да е най-големият късметлия, ако бъде с вас. Разбира се, самочувствието е необходимо, но всички сме хора, и както можем да сме прекрасни в редица неща, то така и можем да правим грешки. Жените не са надарени с повече качества от мъжете, затова старайте се да не съдите твърде много "силния" пол.

4. Забравете еманципацията.
Както много други аспекти от съвременния живот, като че ли и женската еманципация се превърна в минус за дамското съсловие. Да, прекрасно е да имаме възможност да работим и получаваме реални заплати, наравно с мъжете. Но дали трябва да се нагърбваме с всички дейности, особено с тези, присъщи на господата. Няма нищо страшно в това понякога да искаме мъжът да е по-силен от нас и да ни закриля. Все пак, една от основните ни функции е да сме нежната половинка, тази, която е синоним на думите "дом" и "пристан" за мъжа.

Еманципацията е като че ли защитна реакция на дамите, които не искат да покажат необходимостта си от партньор до себе си. Ето един безплатен съвет, дами, бъдете жени и използвайте всяка възможност да се насладите на предимствата на пола ни. Защото те не са толкова много, а си заслужават. И оставете мъжа вкъщи да сменя крушката и изгорелия бушон. Вие сте истинската светлина в живота му, не го забравяйте! И не отменяйте с лека ръка неговия начин да се чувства пълноценен мъж.

* * *

10 признака да разберем, че той е влюбен
Мъжете се влюбват в интересни жени
Как да го съблазним
Какво не обичат мъжете в леглото

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
gerrie ( преди 11 години )
Po otnoshenie na "trjabva vyv vsichko da si prilichame" - absoljutno sym syglasna sys statijata. Edvam se otkachih ot edin takyv predi godini.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар