Интимно

Такива мъже вече са рядкост

29.03.2010г. / 12 44ч.
Аз жената
Такива мъже вече са рядкост

С мъжа ми се запознахме преди около три години. А как точно стана? Моето семейство бе поканено на рожден ден на малкия ми братовчед. Беше лято и доста горещо и аз реших да си облека новата черна рокля на големи бели точки.

Сред гостите видях едно много красиво момче, което се оказа, че също е братовчед на малкия рожденик. Пояснявам, че моят трети братовчед е женен за първата братовчедка на съпруга ми, затова и тяхното дете се пада братовчед и на мен и на съпруга ми.

Та... гледах го и си мислех, че аз никога няма да имам такъв красив приятел. Докато мисля как да го заговоря, той си замина. Неговата братовчедка обаче обеща, че ще измисли начин да ни запознае. Така и направи. На другия ден тя ми се обади и се срещнахме в едно кафене. Тя беше с НЕГО! Поговорихме тримата за общи неща и накрая милия реши да ме покани на среща.

Вечерта излязохме само двамата и отидохме в бара на басейна. След това той ме изпрати, целунахме се и си пожелахме лека нощ. Така и започна нашата връзка, която се разви много бързо. Няколко месеца след това, дойде и рожденият ми ден. Аз бях на работа и на вратата се почука. Когато отворих, останах очарована. Моят, все още тогава приятел, стоеше пред вратата с огромен красив букет. Поканих го вътре, а той с треперещи ръце извади от джоба си кутийка, падна на колене и ми предложи брак.

Моята колежка дори снима “събитието” с телефона си, тъй като според нея такива мъже с подобни предложения вече са рядкост. След като казах “ДА”, се целунахме и почерпих всички колеги, вече с двоен повод.

Седем месеца след това се оженихме.
И като всички влюбени двойки, искахме дете. Господ чу молитвите ни и ни дари с най-голямото злато на света – имаме момченце, което се роди на 13.10.2009 г.

Сега сме едно щастливо семейство, а съпругът ми често ми напомня как ме е гледал на рождения ден на братовчед ни, когато съм била облечена в сладката черна рокличка на бели точки, която никога няма да забрави!

* * *

Участва в конкурса Как се запознахме
Нещо различно, романтично и истинско
Имаме най-добрите мъже на света
На някого, когото още не съм срещнала
Историите на любовта винаги са интересни
Любовта е странно чувство – просто се обичаме
Има много сърца, но аз ти давам моето
Моята история за любовта на живота ми
И тогава аз го целунах...
Искаш ли целувка?
Тест за полицай води до женитба
Моля, добавете ме в списъка с абонати
Аз съм влюбен в теб, а ти ме пренебрегваш...

Коментирай
Свободно време