Лято с Az-jenata

Как да готвим вкусно, здравословно и диетично?

16.07.2012г. / 15 10ч.
Аз жената
Как да готвим вкусно, здравословно и диетично?

Можете да направите всяко ястие по-полезно, стига да имате идеалните съдове за готвене!

Морски специалитети, най-разнообразни плодове и зеленчуци, свежи подправки... Лятото, освен сезонът на забавленията, определено е и сезонът на кулинарните изкушения. И най-хубавото е, че можем да се глезим не само с вкусна, но и с много полезна храна!

Но въпреки огромния избор от продукти, термичната обработка си казва тежката дума и превръща доста ястия в истински калорийни бомби. А такива не ни трябват точно в разгара на сезона на банските, нали? Ето защо се въодушевихме страшно много, когато научихме за комплекта „Делимано керамика стартер +“ на Топ Шоп! Ето ТУК можете и вие да се запознаете с него.

Той включва всички съдове за готвене, които са ни необходими, за да се развихрим не просто за експерименти в кухнята, а за здравословни експерименти в кухнята! Това се дължи на специалното керамично покритие от последно поколение, което е характерно за всички продукти от комплекта.

Благодарение на него външната част на храната се запечатва веднага, щом влезе в контакт с повърхността на съда. Така, без значение какво приготвяте – месо, риба, зеленчуци, всички продукти запазват минералите, витамините и естествените сокове, които се съдържат в тях.

Освен полезни обаче, ястията, които се приготвят с помощта на „Делимано керамика стартер +“, са и диетични! Керамичното покритие е изключително гладко и не позволява на храната да залепва. А това ни дава неограничени възможности да готвим каквото си поискаме, с минимални или дори без никакви количества мазнина. Почистването също става супер лесно, така че готвенето се превръща в още по-приятно занимание!

Поглезете себе си и приятелите си с апетитни и полезни кулинарни изкушения! Поръчайте си „Делимано керамика стартер +“ ето ТУК и се насладете на вкуса на лятото още сега!

Коментирай