Лято с Az-jenata

Как да се наслаждавате на наистина пълноценна почивка?

17.07.2012г. / 15 57ч.
Аз жената
Как да се наслаждавате на наистина пълноценна почивка?

Да имаш нужда от почивка от почивката – позната ли ви е тази ситуация? Ето как да я избегнете!

Имате ли проблеми със съня, когато сте на чуждо място, а обичате ли да спите по гръб? Ако отговорът ви е „Да!“, значи знаете как една почивка може да се превърне в кошмар, само защото не можете да релаксирате в друго легло.

Може да се намираш на най-прекрасното кътче в света, в най-изискания хотел, но ако не ти е удобно под завивките, удоволствието не е пълно и това е! Ето за такива взискателни особи, намерихме страхотно решение на проблема – възглавницата Мемосан Класик на Топ Шоп! Можете да я видите ето ТУК!

Не че не си падаме и по възглавниците с анатомична форма. Напротив, те са страшно удобни! Но тази става за мачкане, гушкане и с нея може да се спи чудесно във всякакви пози, дори по корем! Освен това е много компактна и може да бъде носена буквално навсякъде. Сгъвайте я, мачкайте я или пък я навивайте – тя пак ще възстанови първоначалната си форма. Така всяко легло ще се превърне в удобно местенце за релакс.

Това обаче дори не са най-големите й предимства! Мемосан Класик осигурява чудесна опора и правилна позиция за гръбначния стълб, врата, главата, раменете и осигурява почивка за мускулите. Това става благодарение на пълнежа от малки парченца от 100% Мемори пяна. Именно той се нагажда спрямо извивките на тялото и гарантира максимален комфорт и здрав сън.

Няма позиция, която да може да се опре на възглавницата– тя винаги се регулира спрямо личните предпочитания на човек. По този начин Мемосан Класик намалява натоварването върху чувствителните части на тялото, сутрешните схващания и болките в мускулите на раменната област. Можете да усетите удоволствието от по-пълноценния сън още от първата нощ, в която се гушнете с нея!

Най-интересното е, че при болки в гърба веднага можете да се възползвате от възглавницата. Просто легнете на една страна и я поставете между коленете си. Използвана по този начин, тя бързо облекчава натоварените мускули!

Мемосан Класик е подходяща и за хора, които страдат от алергии или астма, защото не позволява развиването на прахови акари в нея!

Е, ако искате да си осигурите наистина пълноценна почивка, ето ТУК можете да си поръчате идеалната възглавница за целта!

Коментирай