Лято с Az-jenata

Как да се наслаждавате на по-лека, здравословна и енергизираща храна?

03.08.2012г. / 17 52ч.
Аз жената
Как да се наслаждавате на по-лека, здравословна и енергизираща храна?

През  лятото трябва да сме по-секси и  жизнени, нали?

Независимо  дали сте истински кулинари и ценители на хубавата храна или пък сте  от хората, които не обичат много, много  да се замотават в кухнята, със сигурност ще се изкушите от възможността да хапвате по-често вкусна и здравословна домашна храна. Или, както обича да казва един познат: „Нищо не може да се сравни с вкуса на ястието, което ти или някой друг е направил за теб с много любов”!

Да, така е – приготвянето на храната е наистина специален ритуал, с който засвидетелстваш уважение към себе си и близките си хора. Ето защо възможността да я направиш още по-вкусна и здравословна никога не е за изпускане! А това може да стане много лесно, ако се доверите на Делимано Драй Кукър. Вижте го ето ТУК и ще се убедите, че това не е просто тиган, а уникален съд за готвене, с който всеки може да развихри фантазията си в кухнята.

Печене, пържене, готвене на пара, задушаване – можете да правите всичко това, и то като използвате минимално количество мазнина. С 96% по-малко от нормалното, за да сме по-точни!

Делимано Драй Кукър има две основни предимства, които го правят незаменим помощник в кухнята.

Неговото  революционно ЕКО незалепващо керамично покритие запазва сочността и полезните витамини и минерали в храната. То не й позволява да залепва и затова не се налага използването на много мазнина. Резултатът са по-здравословни и леки ястия, които оказват положителен ефект върху настроението и осигуряват повече жизненост и енергия.

Делимано Драй Кукър разполага и с уникална система, благодарение на която храната се готви чрез циркулация на горещ въздух. Това също е огромно предимство за приготвянето на по-здравословни ястия за по-кратко време.

Пържени или печени картофки, ароматни морски деликатеси, сочни пържоли, задушени зеленчуци, печени ядки, дори сладкиши – с Делимано Драй Кукър можете да си сготвите почти всичко!

Не му мислете, а си го поръчайте  още сега ето от ТУК! Още повече, че имате 15 дни тест период, за да се убедите сами в качествата му.

Коментирай
Здраве и красота