Лято с Az-jenata

Как да готвите крехко и сочно печено?

29.08.2012г. / 14 31ч.
Аз жената
Как да готвите крехко и сочно печено?

Това му е проблемът на печеното – понякога става жилаво и сухо. Но не и ако знаете една малка тайна…

Печените ястия определено са едни от най-вкусните и полезните. Стига да са приготвени добре обаче. Защото понякога се оказват истинско предизвикателство, особено ако не обичате да висите дълго в кухнята. Те изискват доста време и внимание, докато се пакат и ако не им ги отделите, вместо нещо вкусно, сочно и крехко, може да се получи точно обратното - жилаво и сухо.

Е, този риск може да бъде сведен до минимум, просто ако разполагате с правилните съдове за готвене. Като комплекта грил тиган Делимано КЕРАМИКА Прима и Делимано роустър, например! Ето ТУК можете да видите за какво говорим, а и да научите страхотна рецепта за апетитно предястие с аспержи. На бас, че ако ги имате за главни помощници в кухнята, готвенето ще стане по-лесно, а резултатът по-вкусен.

С керамичния грил тиган можете да приготвяте всякакви ястия на грил, само че на готварската печка в дома ви. Кебапчета, пържоли, морски дарове, сирене, зеленчуци… Всичко, което ви хрумне!

Керамичната тава Делимано роустър пък е перфектна за всякакви печени вкусотийки. Мусака, печено месо, пудинг, пилешко, зеленчуци, миди, хляб, дори палачинки – резултатът ще бъде наистина е страхотен!

Сигурни сме в това, защото керамичните съдове Делимано имат няколко предимства, с които се отличават.

Специалното им покритие „запечатва” външната част на храната и така запазва вкусовите й качества, всички витамини, минерали и сокове, както и невероятния й аромат.

Освен това керамиката е изключително гладка и не позволява на продуктите да залепват. Така можете да готвите каквото си поискате с минимални или дори без никакви количества мазнина. А и почистването на съдовете също става много лесно.

Ето как освен да се наслаждавате на крехки, сочни и здравословни ястия, ще бъдете спокойни и за фигурата си. А, до 31 Август Комплектът е с -20 лв. Отстъпка! Звучи като доста добра оферта, нали?!

Затова не му мислете, а се възползвайте от нея и си вземете комплект грил тиган Делимано КЕРАМИКА Прима и Делимано роустър още сега! Ето ТУК можете да си го поръчате веднага!

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimka ( преди 11 години )
От редакцията:Статиите с цел реклама са тези, от които сайтът се издържа финансово. Пише си "Платена публикация". Няма как иначе, дори и мястото в интернет струва пари. prestanete da postvate razni statii s cel reklami na opredeleni "bokluci"...... uj nqkakav savet, a vsashnost nishto osven edna tapa reklama!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота