Лято с Az-jenata

Как да сте свежи на работа, когато спите с любимия?

03.09.2012г. / 10 55ч.
Аз жената
Как да сте свежи на работа, когато спите с любимия?

Осигурете си още по-любовни, сплотяващи и релаксиращи нощи!

Чувството в прегръдките на любимия е неописуемо. Когато си с правилния човек, усещането наистина е все едно сте като двете части на едно цяло... И все пак!

Колкото и да е прекрасно да споделяш нощите си с половинката, доста често това може да ти коства кондицията на работа. И не говорим за бурните моменти на страст, а точно за онези мигове, когато се сгушвате един в друг, за да се потопите сладко-сладко в царството на съня. Е, точно това се оказва проблемът много често – сънят никак не е сладък. Неудобството от позите на другия, борбата за завивката, прекалената жега и още, и още... И резултатът – вечно недоспали на работа!

За да избегнете този проблем, е много важно любовното ви гнезденце да е комфортно. Най-добре е да имате хубав матрак, но в случай, че не можете да си го позволите веднага, първо си осигурете удобни възглавници. Те веднага ще подобрят престоя на вас и половинката ви в леглото. Ние ви препоръчваме да пробвате възглавницата Дормео гел! Вижте я ето ТУК!

Тя е страхотен вариант, когато трябва да се нагодите да спите добре с още някого. Изработена е от високоеластична мемори пяна, която се адаптира към формата на главата и шията и така дава възможност да почивате удобно с невероятно усещане за лекота.

Най-уникалното й качество обаче е, че създава приятно усещане за свежест и прохлада през цялата нощ. Това се дължи на специалния гел, включен в състава й, който я прави подходяща за всички, които се загряват по време на сън или спят в топла стая.

Освен това Дормео гел има антибактериални и антиалергични свойства, а специалната й форма я прави идеална за тези, които спят по гръб и на една страна – любимите пози за сън на влюбените!

Няма какво да му мислите! Осигурете си още по-любовни, сплотяващи и релаксиращи нощи с възглавницата Дормео гел. Можете да си я поръчате веднага ето от ТУК! И побързайте, защото сега е с -10% ОТСТЪПКА!

Коментирай