Лято с Az-jenata

Как да изваете супер тяло за 6 седмици?

04.09.2012г. / 13 59ч.
Аз жената
Как да изваете супер тяло за 6 седмици?

И то докато преследвате нови висоти в кариерата!

Вече е септември, летните емоции още ни държат, но каквото и да си говорим, време е да забием ток в градския асфалт и да се впуснем в преследване на нови висоти в кариерата.

Така е, момичета, иска ли ни се или не, през този период на годината професионалните ангажименти обикновено нарастват, а свободното време? Е, за съжаление то намалява. Това обаче съвсем не означава, че трябва да зарежете грижата за себе си. Ако обичате да се движите, да спортувате и да поддържате тонуса си, но графикът ви е пълен, спокойно! Просто ви трябва вариант, който да ви пести време. Нашата препоръка е да заложите на кростренажор Орбитрек Елит на Топ Шоп. Вижте го ето ТУК!

Най-хубавото му предимство е, че с него можете да спортувате колкото си искате в условията на собствения си дом. Така пестите ценно време и тренирате, когато ви дойде настроението за това. Сутрин преди работа или вечер след нея – вие сте шефът, вие вземате решенията!

Кростренажорът Орбитрек Елит тренира едновременно 6 основни мускулни групи – седалищните мускули и бедрата, мускулите на гърдите, раменете, ръцете и гърба. Така на практика извайвате цялото си тяло. Той съчетава кардио и силови упражнения, осигурявайки плавно движение, без да натоварва ставите. Ето как постепенно и сигурно ще сваляте килограмите и сантиметрите и ще стягате тялото си.

Освен това Кростренажорът Орбитрек Елит е подходящ за всички – независимо от възрастта и физическата форма. Така че членовете на вашето семейство също могат да се възползват от него. С многофункционалния монитор пък всеки път лесно ще следите с точност параметрите на тренировката. Той отчита времето, скоростта, разстоянието и калориите. Установено е, че могат да се изгарят поне по 820 калории на час. Не е зле, нали?

Добрата новина е, че ако си вземете Орбитрек Елит, получавате като подарък специална програма „Да отслабнем за 12 дни“. Тя представлява ефективната система за хранене „6 седмици до новото ми тяло“. Ето ТУК можете да си поръчате кростренажора веднага!

Коментирай