Лято с Az-jenata

Как да се справите с алергията от праха в дома ви?

10.09.2012г. / 16 09ч.
Аз жената
Как да се справите с алергията от праха в дома ви?

Освен че са си сериозен здравословен проблем, алергиите са и страшно досадни. Особено тези, които са предизвикани от домашния прах. Колкото и да чистиш, никога не е достатъчно, а удоволствието да се насладиш истински на домашния уют си остава лукс.

Ако този проблем ви е добре познат, предлагаме ви да пробвате една нова алтернатива – прахосмукачката Шарк навигатор на Топ Шоп! Можете да я видите ето ТУК.

Какво я прави по-специална ли? Именно уникалната й способност да се бори с алергиите! Тя е разработена на базата на уникална патентована технология – Shark Navigator Lift Away, която притежава сертификат от Британската фондация за алергия. Научно доказано е, че прахосмукачката прихваща над 99,99% от праха и алергените, без да ги връща във въздуха, който вдишваме. Впечатляващо, нали?!

Освен това с нея се почиства супер лесно и бързо. Мокети, килими, ламинат, завеси, тапицерия, дори корнизи – няма повърхности, които да се опрат на този уред! Тя е лека, лесно преносима, с гладко плъзгащи се колела и не на последно място – тиха. Благодарение на различните й приставки пък, ще достигнете и най-труднодостъпните места на вашия дом.

Шарк навигатор е и много мощна! Тя поддържа постоянна всмукателна сила, без да губи мощност, въздушната й струя преминава през филтрите с толкова висока скорост, че те остават чисти, а освен това има много голям капацитет на контейнера за прах.

Не му мислете, а направете дома си по-чисто и здравословно място за живеене като си поръчате прахосмукачка Шарк навигатор ето от ТУК още сега!

Коментирай
Свободно време