Меню

Гювече с карначе

10 октомври 2013 | 12:30 | Аз жената
Добави в любими
150 г карначета
1 голям картоф сварен
100 г сирене
2 яйца
1 чушка червена
4-5 с.л. доматено пюре
1 ч.л. чубрица
сол на вкус
черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Картофът и чушката се нарязват на дребно, осоляват се и се слагат на дъното на гювечетата. Прибавя се сиренето, доматеното пюре, подправките. Най-отгоре се слага карначето. Гювечето се слага в студена фурна (не предварително загрята) и се пече на 170 градуса, докато се запекат добре карначетата. След това най-отгоре се чуква по едно яйце и се пече до готовност.

Автор на рецептата е Виолета Шейтанова (www.merudia.bg).

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай