Приготвяне:
Запържва се месото за 5 минути, добавят се нарязаните лук, чушка и морков. Като се задушат, се слагат консервите с боб и се добавят 500мл вода, както и подправките. Оставя се да ври 20-30мин. По желание може да се добавят брашно и червен пипер.
Прочетете още:
- Боб чорба – традиционна рецепта
- Рецепта за боб с наденица
- Яхния от стар фасул
- Боб, леща, ориз – всеки ден!
- Зелен фасул със сметана
- Шарен боб в гювеч
- Запечен зрял фасул
- Боб в гърне
- Зрял фасул с цели главички лук
- Зрял боб с ориз
- Топла салата от смилянски фасул
- Свежа салата с бял боб
- Боб по грузински – Лобио
- Салата от зелен боб
- Боб в гювечета
Коментари 0
Напиши коментар