Меню

Кестенова крем супа

21 октомври 2011 | 08:45 | Аз жената
Добави в любими
1 к. ч. елда
1 морков
1 средно голяма глава лук
1 к. ч. стерилизирани домати
1 стрък магданоз
чубрица
захар
сол

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:
Кестените се сваряват в подсолена вода, след което търпеливо се обелват. Трябва да внимаваме и да изхвърлим всички червиви и черни отвътре кестени. Намачкват се докато се получи каша. Задушава се в маслото и ситно нарязания лук. Долива се вода или прясно мляко (гъстотата е по наш избор и вкус) и се оставя съвсем малко да поври.
По желание може да се застрои с мляко и яйце.
Поднася се с нарязан на дребно магданоз и кротони.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Соня ( преди 10 години )
Значи,приготвяме елда,лук,домати и правим КЕСТЕНОВА супа,БЕЗ ДА СЛАГАМЕ НИЩО ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ПРОДУКТИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар