Меню

Хапки сърчица

13 февруари 2012 | 13:23 | Аз жената
Добави в любими
1 водна чаша натрошено сирене
1 кафена чаша майонеза
1 кафена чаша смлени орехи
половин сладка ябълка, нарязана на дребно
червен пипер
олио или зехтин за мазане на пръстите
подправки по желание

Продукти
Приготвяне

Натрошеното сирене, майонезата, смлените орехи и парченцата ябълка се разбъркват добре, докато се получи „тесто“. Добавяте любими подправки. С намазани в мазнина пръсти оформяте сърчица. Наръсвате ги с червен пипер с помощта на сито. Готовите сърчица набодох на пръчици за шишчета. Сърчицата ми станаха тежички, и за да стоят изправени, ги набучих във филийки хляб. Според желанието ви може да ги набучите в багетка, кроасан, ябълка или каквото измислите.
Обичайте и бъдете обичани!

Рецептата участва в конкурса "Обяснение в любов с рецепта".

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай