Меню

Пролетна супа от коприва

4 април 2012 | 14:35 | Аз жената
Добави в любими
3 пълни шепи прясна коприва
1 голяма глава лук
1 морков
1 к. ч. стерилизирани домати
1 ч. ч. фиде
1 яйце
3-4 с. л. кисело мляко
олио
червен пипер
чубрица
захар
сол

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

В сгорещено олио се задушава наситнен лук с червен пипер. Добавя се измита и на ситно нарязана коприва с настърган морков, долива се вода и се оставя да ври около 15-20 мин. Добавят се доматите, подправките и фидето. Супата ври още десетина минути като преди да се махне от котлона се добавя застройка от кисело мляко и яйце.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай