Меню

Риба с бяло вино и зеленчуци

22 ноември 2013 | 11:50 | Михаела Лазарова
Добави в любими
6 парчета риба пожелание
6 големи глави лук
120 г масло
700 г гъби
сол, черен пипер
няколко черни маслини
3 домата 
300 мл бяло вино

Продукти
Приготвяне

Задушете лука и гъбите. В тавичка разстелете зеленчуците и върху тях сложете рибните парчета, които предварително сте почистили и измили. Върху тях добавете на вкус сол, черен пипер и домати нарязани на колелца и маслини. Слагат се и няколко парченца масло, сипва се виното и ако се налага се добавя и малко вода. Пече се до готовност.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай