Меню

Свинско бонфиле с подправки и горчица

9 май 2017 | 15:40 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г свинско бонфиле

50 мл сок от портокал

50 мл сок от грейпфрут

2 супени лъжици кориандър

1 щипка риган

1 щипка черен пипер

1 щипка сол

2 скилидки чесън

1 супена лъжица горчица
30 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Смесете всички подправки в купичка. Добавете двата вида сок заедно с горчицата и разбъркайте. Сложете месото в маринатата и охладете в хладилник за няколко часа. След това извадете месото и го запържете в грил тиган на слаб огън, в който предварително сте загрели малко мазнина. Печете на скарата от двете страни като обръщате през няколко минути.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай