Меню

Бонбони с течен шоколад, малини и коняк

12 май 2018 | 05:52 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
2 пакетчета крема сирене
2 с. л. заквасена сметана
2 с.л. или повече на вкус пудра захар
1-2 с.л. коняк
малини/ягоди
течен шоколад
240 мин.

  • Порции: 15-20

Продукти
Приготвяне

В купа сложете крема сиренето и го разбийте добре заедно със заквасената сметана. Прибавете пудрата захар и отново разбийте, а накрая сложете коняка.  

Намажете формичките за лед с течен шоколад. Сложете ги във фризера за 10 минути, за да стегне малко шоколадът. След това във всяка формичка сложете по малко от сместа с крема сиренето, в средата по една малинка или парче ягода и покрийте добре с течен шоколад.

Поставете напълнените формички във фризера за 3-4 или повече часа. След това може да се насладите на вкуса на тези невероятни бонбони.

Снимка и идея: facebook Delish

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай