![4 броя пилешки гърди без кост
250 мл кетчуп
2 супени лъжици горчица
2 чаени лъжици лимонов сок
¼ чаена лъжица чеснови гранули
125 г кленов сироп
2 супени лъжици сос Уорчестър
½ чаена лъжица чили на прах
1/8 чаена лъжица лют червен пипер
½ чаена лъжица лют барбекю сос
8 питки за бургер](/media/files/resized/article/654x358/e8c/63eb7fcfc3ec2d56c37c4a1ff0a2de8c-35f37fb2a0d50e22fad357c38485ba5c.jpg)
6 ч.
-
Порции: 8
Поставете пилешките гърди на дъното на купата на мултикукъра. В отделна купа смесете кетчупа, горчицата, лимоновия сок, чесъна, кленовия сироп, соса Уорчестър, чилито, лютия пипер и лютия барбекю сос. Разбъркайте добре, за да се смесят добре. Залейте пилешките гърди със соса. Гответе на слаб огън за 6 часа.
Пилешкото ще е станало много крехко и с помощта на вилица ще се разпадне на малки късове. Подредете късовете в питките хляб и сервирайте бургерите.
Снимка: iStock
Вижте още: