Меню

Пълнеж за сандвич с риба тон и козе сирене

24 май 2020 | 05:26 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
160 г риба тон в зехтин
2 супени лъжици майонеза
2 супени лъжици меко козе сирене
1 супена лъжица нарязани каперси 
1 супена лъжица лимонов сок
2 супени лъжици кромид лук, ситно нарязан
Сол и черен пипер на вкус
60 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Отцедете добре рибата от мазнината от консервата. Смесете всички съставки в купа и ги разбъркайте до получаване на хомогенна смес. Охладете в хладилник за един час преди да сервирате като пълнеж в сандвич.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай