Меню

Салата с пилешко и царевица

4 февруари 2021 | 04:27 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
300 г пилешко месо - варено или печено, без кожата
180 г кашкавал или твърдо сирене по ваш избор
1 малка консерва царевица
1 скилидка чесън
3 сварени яйца
100-150 г майонеза
сол, черен пипер на вкус
магданоз, копър по желание
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Месото се накъсва или нарязва и се слага в купа. Към него се прибавят настърганите на едро яйца, кашкавалът, отцедената и изплакната царевица, стритият чесън, сол, черен пипер на вкус, майонезата и зелените подправки. Разбъркайте добре и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай