Сложете в купа течния шоколад и яйцето и разбийте с помощта на миксер. Добавете ванилията и пресятото брашно и разбъркайте хубаво с шпатула до получаването на меко тесто. Оформете го на топка и го завийте в свежо фолио. Поставете го в хладилник за около 20-25 минути. Следва да оформите малки топчета от тестото и да ги поставите в тава, която сте покрили с хартия за печене. С пръст направете малка вдлъбнатина във всяко топче, в която сложете течен шоколад и поръсете с натрошени ядки. Може да ползвате и сладкарски пош, ако мислите, че ще ви бъде по-лесно. Печете в предварително загрята фурна на 170 градуса за около 10 минути. Сладките трябва да изстинат напълно преди консумация.

Снимка: iStock

Вижте още: