Меню

Коктейл „Ягодово Белини“

19 март 2022 | 12:00 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 чаши ягоди, почистени и нарязани 
¼ чаша пудра захар
1 супена лъжица бренди 
1 и ½ чаши пенливо вино по избор 
3 големи цели ягоди
20 мин

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

В блендер смесете нарязаните ягоди, захарта и брендито до гладка смес. Охладете в хладилник за 10 минути. Разделете сместа в 3 чаши за шампанско. Остатъка от чашите запълнете с пенливото вино. Украсете всяка чаша с по една цяла ягода.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай