Меню

Телешко филе миньон

19 август 2023 | 15:52 | Илияна Николова
3 от 4 гласа
Добави в любими
500 г телешко филе на стекове 
1 чаена лъжица едро смлян черен пипер 
½ чаена лъжица морска сол, едра 
2 супени лъжици масло 
2 супени лъжици зехтин
20 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Поръсете филетата обилно с пипера и солта. Втрийте с пръсти, за да полепнат навсякъде. Разтопете маслото в тиган на средна температура. Добавете зехтина. Разбъркайте и добавете стековете. Гответе по 5 до 7 минути от всяка страна или до получаване на желаната степен на готовност. Оставете месото да почине за поне 5 минути преди сервиране.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай