Меню

Маринована сьомга на грил тиган

23 август 2023 | 05:43 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 парчета филе от сьомга
сол, черен пипер на вкус
За маринатата:
3 с.л. зехтин
2 с.л. ябълков оцет
1 ч.ч. дижонска горчица
1/2 ч.ч. пушен червен пипер
нарязан пресен магданоз
15 мин

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

В купичка комбинирайте съставките за марината на рибата. Овкусете парчетата риба със сол и черен пипер. Загрейте грил тигана и поставете рибата с кожата надолу. С помощта на готварска четка намажете рибата, докато се пече от долната си страна. След около 5 минути пробвайте да обърнете парчетата риба, така че да се запекат за 2-3 минути и от маринованата страна. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай