Меню

Филе от лаврак на тиган

1 септември 2023 | 05:46 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
4 филета от лаврак 
2/3 ч.ч. чери домати
няколко стръка пресен магданоз
1 червена люта чушка
3 супени лъжици зехтин екстра върджин
1 чаша бяло вино
сол и черен пипер на вкус
½ ч.ч. вода
20 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В дълбок тиган добавете рибните филета с кожата надолу и към тях сложете нарязаните зеленчуци и останалите съставки. Поставете тигана на силен огън и гответе 3-4 минути или докато рибата стане светлорозова на цвят. Изключете котлона и поставете на тигана капак, гответе още няколко минути, за да се сготви рибата напълно.

Снимка: istock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай