Продукти:
1ч.ч. захар
1ч.ч. олио
3 яйца
1 1/3  ч.ч. брашно
1 ¼  с.л. сода бикарбонат
1 1/3 бакпулвер
1 1/3 с.л. канела
2 големи настъргани моркова
½ ч.ч. начукани ядки / по избор /

Приготвяне:
Захарта и олиото се разбъркват,прибавят се яйцата, едно по едно.В друга купа се бъркат: брашното, сода бикарбонат, бакполувер, канела, сместа се прибавя към разбитите яйца и захар. Към готовата смес се прибавят настърганите моркови и ядките.

За глазурата:
250 г крема сирене Филаделфия
¼   пакетче краве масло
2 ½ ч.ч. захар
ванилия

Всичко това се бърка до получаването на гладък крем и се намазва върху изпечената вече торта.