IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Megavselena.bg
Boec
Posoka
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Да си поговорим
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Пиле с лук на тиган
16 ноември 2023 | 10:00 |
Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
60 мин.
Порции: 3-4
Продукти
8 обезкостени пилешки бутчета без кожата
2 супени лъжици зехтин екстра върджин
4 – 5 големи глави лук
1 чаша пилешки или зеленчуков бульон
сол на вкус
Приготвяне
Лукът се нарязва на колелца. В добре загрят тиган на средно висока температура добавете зехтина и след това лука.
Овкусете с малко сол.
Гответе лука докато стане златистокафяв, а след това го отделете в чиния.
В същия тиган добавете още малко зехтин и след това сложете месото, което сте овкусили с малко сол.
Запържете го от двете страни до златистокафяво.
След това върнете лука при месото и налейте бульона.
Покрийте тигана с капак.
Гответе около 30 минути или до пълното сготвяне на месото.
Ако е необходимо, по време на самото готвене, добавете още от бульона.
За финал на ястието, по желание може да добавите малко течна сметана за готвене, но не е задължително.
Снимка: iStock
Опитайте още:
Пилешко с лук по френска рецепта
Глазирано пилешко с балсамико и лук
Диетично пиле със зеленчуци
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
рецепти с пилешко месо
рецепти за яхнии
Коментирай
Последни
Четени
Домашен дезодорант с кокосово масло спира потта
Историята на Долче и Габана: за първи път на български език
Една седмица до концерта на легендата на електронната сцена – Жан-Мишел Жар
Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 юни
Седмичен хороскоп за 16 – 22 юни
Любовен хороскоп за 16 – 22 юни
Григор Димитров остава в топ 20 в ранглистата
Иван Костов: Още един човек като Радев в президентството ще нанесе трайна щета
Медицинският хеликоптер транспортира мъж от Шумен до София
Малшанс: И двата двигателя на самолета на Air India са спрели да работят
6 „здравословни“ напитки, които влияят на дълголетието
На Джъстин Бийбър може да му бъде назначен настойник
Кой замени Гришо и предложи брак на Никол Шерцингер – всичко за Том Еванс
Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия
Ултразвук с висока резолюция в диагностицирането на мускулно-скелетни патологии
Европейската комисия одобри ново лекарство за лечение на мускулна дистрофия тип Дюшен
Начинът, по който дишаме е също толкова уникален, колкото отпечатъците ни
Процедури, с които да насърчим растежа на косата
Тейлър Суифт няма търпение NFL да започне, ще ходи на повече мачове
Кендъл Дженър посрещна Ягодовата луна по бански
Сестрата на Селена Гомес навърши 12 години, обича повече Тейлър Суифт
Дуа Липа потвърди за годежа с Калъм Търнър
продава, Тристаен апартамент, 94 m2 София, м-т Детски град, 251206 EUR
продава, Двустаен апартамент, 80 m2 Варна, м-т Пчелина, 90000 EUR
продава, Двустаен апартамент, 69 m2 Варна, Изгрев, 96600 EUR
продава, Тристаен апартамент, 71 m2 Варна, м-т Пчелина, 99400 EUR
Готварство
Салца Фреска
Марината за пилешко месо
Бабината рецепта за ягодов пай
Категории