Меню

Паста със сирене бурата и пушена сьомга

8 януари 2024 | 10:14 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
25 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. Пасирайте сиренето заедно със зехтина, пипера, солта, до получаването на хомогенна смес. 
  2. Сложете пастата да се вари според инструкциите на опаковката. 
  3. Докато тя се вари, в тиган сипете сместа със сиренето и добавете около ½ черпак от водата, която ври пастата. 
  4. Загрейте соса, като бъркайте постоянно, за да не загори.
  5. Добавете босилека и нарязаната на малки парчета риба.
  6. Отцедете готовата паста и я сложете в тигана. 
  7. Разбъркайте хубаво и сервирайте. 

Снимка: istock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай