Меню

Френско предястие с репички, масло и морска сол

21 март 2024 | 09:20 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
10 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. Хубаво измийте и почистете репичките. 
  2. Подсушете ги с кухненска хартия. 
  3. Сложете ги в подходяща чиния или купа. 
  4. По желание може да ги нарежете в интересни форми, но не на твърде дребни парчета.
  5. В купичка или съд за масло сложете маслото. 
  6. Добавете го на масата към репичките, а в отделна купичка сервирайте и солта. 
  7. Вземете една репичка, намажете я с малко масло, посолете и хапнете. 
  8. По желание добавете и хубав хляб. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай