Салата с диня
                02.09.2008г. / 11 15ч.            
            
                                    Аз жената                            
            
            
                    
                    
Продукти: 
1 малка глава кромид 
2 лимона 
750 г диня 
125 г сирене “Фета” 
1/2 връзка магданоз 
1/2 връзка мента 
2 с. л. зехтин 
50 г черни маслини без костилки 
смлян черен пипер 
Приготвяне: 
Кромидът се нарязва на тънки колелца в малка купа и се залива с половината сок от лимоните. Динята се почиства от семките. Заедно със сиренето се нарязва на кубчета. В купата се поставят динята, сиренето и кромидът. Заливат се с останалия сок от лимоните и се наръсват с надребнените магданоз, мента, маслини и със зехтина. Подправя се със смлян черен пипер. 
Рецептата е от конкурса " Здравословно и вкусно
* * *