Меню

Картофи с нахут, тиквички и яйца на тиган

16 април 2024 | 13:46 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Картофи с нахут, тиквички и яйца на тиган
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне
  1. Смесете картофите, спанака, лука, джинджифила, кърито и солта в голяма купа. 
  2. Загрейте зехтина в дълбок тиган с незалепващо покритие на среден към висок огън. 
  3. Сложете сместа с картофите в тигана. 
  4. Гответе без разбъркване за около 5 минути, докато картофите добият златист загар отдолу. 
  5. Намалете котлона. 
  6. Добавете нахута и тиквичките. 
  7. Разбъркайте всичко, за да се смесят продуктите. 
  8. Отгоре счупете яйцата, така че да останат цели на повърхността.  
  9. Покрийте с капак и оставете всички продукти да се сготвят за още 5 до 10 минути максимум. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай