IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Megavselena.bg
Boec
Posoka
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Да си поговорим
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Марината с чесън и билки за пържоли
15 май 2024 | 09:52 |
Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
10 мин.
Порции: 2
Продукти
2 бр свински пържолите
За маринатата:
3 супени лъжици зехтин екстра върджин
2 супени лъжици пресен лимонов сок
2 скилидки стрит чесън
1/2 чаена лъжичка сушена мащерка
1/4 чаена лъжичка сух розмарин
1/8 чаена лъжичка счукан червен пипер на люспи
сол на вкус
Приготвяне
В купичка голяма купа или подходяща дълбока чиния комбинирайте добре съставките за маринатата.
С чук за месо леко начукайте пържолите.
Сложете ги в марината.
Разбъркайте добре, за да се овкуси месото от всички страни.
Оставете го да се маринова за няколко часа.
Покрийте съда със свежо фолио или капак и сложете в хладилник.
Месото може да се маринова един или няколко часа, според желанието ви.
След това го изпечете както ви харесва.
Снимка: istock
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
месо
марината
пържоли
рецепта за пържоли
Коментирай
Последни
Четени
Дневен хороскоп за 16 юни, понеделник
Любовен хороскоп за 16 – 22 юни
Седмичен хороскоп за 16 – 22 юни
Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 юни
Седмична таро прогноза за 16 – 22 юни
Дневен хороскоп за 15 юни, неделя
5 основни елемента от летния гардероб за всяка жена над 50
6 навика, които ни пречат да сме щастливи
Нетаняху заяви: Нападнахме Иран, за да предотвратим ядрен холокост
Истинската причина Путин да не използва ядрени оръжия в Украйна
8 знака, че сте живели в минал живот
Перфектен отбор вече 36 години – тайната на брака между Кира Седжуик и Кевин Бейкън
5 съвета за грим, с помощта на които ще изглеждате по-млади през 50-те си години
Синът на Наоми Уотс и Лив Шрайбър: Винаги съм искал да раста като красива жена
Какво е холестеролът?
Стомашно-чревният микробиом през лятото – как се променя и как да го защитим?
Хапваме пилешко месо за гладка кожа и здрави мускули
74% от жертвите на домашно насилие смятат, че институциите си затварят очите
3 зодии, които най-често се развеждат
Иън Сомърхолдър и Пол Уесли пиели по 20-30 чаши чай на ден
6 идеи за маникюр с бледожълто - хитовият цвят за сезона
Бела Хадид е голям романтик
продава, Двустаен апартамент, 57 m2 Варна, Център, 139900 EUR
продава, Къща, 165 m2 София, Балша (с.), 355000 EUR
продава, Двустаен апартамент, 72 m2 София, Дървеница, 256000 EUR
продава, Тристаен апартамент, 115 m2 София, Манастирски Ливади, 255000 EUR
Готварство
Марината за пилешко месо
Бабината рецепта за ягодов пай
Картофени гофрети с пармезан
Категории