IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Megavselena.bg
Boec
Posoka
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Подкаст
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Марината с чесън и билки за пържоли
15 май 2024 | 09:52 |
Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
10 мин.
Порции: 2
Продукти
2 бр свински пържолите
За маринатата:
3 супени лъжици зехтин екстра върджин
2 супени лъжици пресен лимонов сок
2 скилидки стрит чесън
1/2 чаена лъжичка сушена мащерка
1/4 чаена лъжичка сух розмарин
1/8 чаена лъжичка счукан червен пипер на люспи
сол на вкус
Приготвяне
В купичка голяма купа или подходяща дълбока чиния комбинирайте добре съставките за маринатата.
С чук за месо леко начукайте пържолите.
Сложете ги в марината.
Разбъркайте добре, за да се овкуси месото от всички страни.
Оставете го да се маринова за няколко часа.
Покрийте съда със свежо фолио или капак и сложете в хладилник.
Месото може да се маринова един или няколко часа, според желанието ви.
След това го изпечете както ви харесва.
Снимка: istock
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
месо
марината
пържоли
рецепта за пържоли
Коментирай
Последни
Четени
Белослава с нов сингъл и концерт на 21 декември
10 рецепти за трапезата на Никулден
5 задължителни ястия за Никулден
10 рецепти за трапезата на Никулден
Седмичен хороскоп за 2 – 8 декември
Днес почитаме света Сава
Съдят Mattel заради порно линк на кутии за кукли
Стоки от първа необходимост с намаление за Коледа в Гърция
Отбелязваме Международния ден на доброволеца
Николай Денков: Маските паднаха, няма място за наивни очаквания
Готварство
10 рецепти за трапезата на Никулден
Баницата на модерната жена: с бекон, чедър и много стил
Канелен кекс с орехи и ванилия
Категории