Корейската кухня крие много вкусове и аромати. Потопете се във вкусните ѝ дебри, като си приготвите тази лесна рецепта за телешко с ориз по корейски. Бон апети!
Продукти
Приготвяне
Загрейте голям тиган на среден към силен огън.
В него запържете каймата в собствената ѝ мазнина до кафяво или около 6-7 минути.
Разбърквайте постоянно.
Отцедете излишната течност от тигана.
Добавете чесъна, джинджифила, сусамовото олио и разбърквайте, докато омекнат или 2-3 минути.
Добавете соевия сос, кафявата захар и пипера.
Разбърквайте, докато се абсорбират добре или около 6-7 минути.
Добавете половината от нарязани пресен лук и разбъркайте.
Сервирайте върху предварително сварен ориз и поръсете с останалия пресен лук.