За дома

Нов матрак за нова любов

Как може новото легло да възбуди сетивата

30.10.2012г. / 17 00ч.
Вергиния Генова
Нов матрак за нова любов

Спалнята е най-интимното място. Дали чаршафите са ви както винаги на топка, опаковките от презервативи по пода или пък навсякъде ухае на рози? Повечето хора не искат да допускат другите до това сакрално пространство. Не искат другите да са съпричастни с техния интимен живот и да научават дали са прекалено разхвърляни или прекалено романтични.

Но всеки иска да се чувства възможно по-добре в спалнята.

Там е мястото, където да имаме повече позитивна и сексуална енергия, повече романтика и повече спокойствие.

Фън шуй дава съвети как да запазим положителната енергия чи.

Според фън шуй спалнята трябва да е обзаведена в минималистичен стил – да няма излишни неща и да не е разхвърляна. Фън шуй препоръчва, но обикновено не отпуска безлихвени заеми, за да можем да си осигурим дом с повече пространство.

Ако започвате нова връзка в тази спалня, трябва да изхвърлите всички снимки, подаръци и вещи, които ви свързват с миналото. Най-добре си купете нов матрак, за да започнете новите отношения начисто.

Ако искате никога да не бъдете сама, то трябва да не поставяте нищо, което се асоциира със самота – една картина, една снимка – всичко трябва да е по две.

Ако искате хармония в отношенията избирайте заоблени предмети – кръгли лампи, заоблени ръбове на таблите.

Мястото на водата не е в спалнята, защото се асоциира с неуспехи в любовта и парите. Аквариума с рибки, декоративните фонтанчета и тихото ромолене на вода го оставете за други части на къщата. В спалнята наблегнете на огнените елементи.

Завивки, възглавнички в червено, розово, златисто – ще ви донесат повече страст и повече романтика. Добре е да се използват естествени материи.

Свещите са задължителни за привличане на повече сексуална енергия. Може да добавите като декорация и рубин.

Ако искате да останете завинаги заедно с вашия любим то си направете възможно повече романтични снимки и ги наслагайте на подходящи места в спалнята.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай