За дома

Телефонът огледало

22.02.2006г. / 13 28ч.
Аз жената
Телефонът огледало

Препълнен с технологични новости все по-трудно е на модерната жена да избере точния мобилен телефон, който да удовлетворява потребностите и. В столичен салон за красота модели от модна агенция Visages представиха новия мобилен телефон Siemens CL75 Poppy.
Меките контури и веселите флорални мотиви придават женственост на технологичната джаджа. Когато потребителите не говорят по телефона, вътрешният дисплей може да се използва като огледало. Допълнение на дамския дизайн е специалният аксесоар Charm с кристали от Swarovski. Той е изработен от масивно сребро във формата на сърце. С теглото от 90 гр, този телефон е с идеален размер за всяка чанта.
Отвъд елегантния външен вид на телефона, се намират добри мултимедийни решения и комуникационни технологии. Телефонът е снабден с цифрова VGA камера с видео функционалност, Push to Talk (PaT) и Instant Messaging (и двете функции зависят от оператора). Към аксесоарите са включени допълнително закачаща се светкавица IFL-600, а за шофьорите практично hands-free решение Car Kit Portable HKP-500.

Коментирай
Свободно време