За дома

По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker

С новия мултифункционален уред за готвене от Philips имате свободното време, което досега ви липсваше

07.11.2013г. / 09 41ч.
Аз жената
Снимка: Philips

Снимка: Philips

От 1 ноември на българския пазар е Philips Multicooker – новият мултифункционален уред за готвене на Philips, с чиято помощ всяка домакиня може да приготви огромно разнообразие от вкусни рецепти – при това само с едно натискане на бутона.

Всяка жена има нужда от повече свободно време – за себе си, за близките си хора. Познат ли Ви е моментът, когато се връщате вкъщи след изтощителен ден на работа, а изпитанията не свършват, защото пред Вас стои ново предизвикателство – какво да приготвите за вечеря. Още повече, че най-вкусните ястия изискват време...

Ето защо Ви е нужен Philips Multicooker! Уредът разполага с 12 различни програми за готвене и 22 настройки за температурата. Приготвянето на любимите пълнени чушки на баба, супата топчета и прекрасния кекс на мама сега е по-лесно от всякога! С Multicooker на практика ще придобиете кулинарните умения на всички майки по света!

Забравете за притеснението, че храната ще изстине, а на масата още няма никой! С опцията за поддържане на топлината ястието Ви ще Ви очаква идеално затоплено. Благодарение на 3D технологията за подгряване топлината се разпределя равномерно, осигурявайки страхотен вкус.

Philips Multicooker разполага и с вътрешен съд с дебелина 2 мм, който предпазва от загаряне, както и със специална книжка с рецепти. Philips Multicooker ще Ви впечатли и с дизайн – ще стои добре там, където искате да бъде. Нещо повече – поддържа се изключително лесно и е много удобен за пренасяне. Така където и да пътувате, ще можете да творите кулинарни вълшебства!

Повече за Philips Multicooker можете да разберете на www.philips.bg/cooker.

И това не е всичко! Philips вярва в качеството на продуктите си – точно затова сега разполагате с шанса да тествате Philips Multicooker за период от 60 дни. Ако той не отговори на очакванията Ви, можете да получите обратно заплатената сума!

Bon appétit!

Коментирай