За дома

Обзавеждане за малка баня

Няколко практични идеи

26.03.2019г. / 15 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Имате малка баня, а ви предстои ремонт или искате да направите някои козметични промени? Когато площта е малка, всичко трябва да е добре изчислено, за да съберем необходимото ни, да реализираме идеите си и да се чувстваме комфортно, когато ползваме банята.

Поставянето на ъглова мивка може да отвори повече място, освен това е интересно решение. Това може да ви позволи да поставите душ кабина или да отделите душа със стъклена стена. В случай, че не разполагате с място за душ кабина, пробвайте със завеса за душ.

Що се отнася до шкафовете, помислете за монтирането на висящи. Те са красиви, модерни, а под тях се отваря място, в което може да подредите още красиви предмети за декорация или, които ще ползвате.

Свързани статии

Огледалата са чудесни, когато искате да създадете илюзията, че банята е по-голяма, това важи и за избора на по-светли цветове.

Ако тоалетната чиния и ваната са разположени една до друга, поставете стъкло, което да предпазва от пръски, докато се къпете.

Ако стените позволяват може да направите няколко ниши, в които да поставите ваза с цвете или да държите козметиката си. Още добри идеи за вашата малка баня може да видите в галерията ни.

Коментирай