За дома

Топ 5 актуални цветове в боите за дома за 2020-а

Как да освежим жилището

04.12.2019г. / 08 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Един от най-лесните начини да освежите и обновите дома си е като го пребоядисате. Боята дава свежест и кара дома да изглежда сякаш е преминал основен ремонт, дори да не сте променяли нищо друго в него. Добавянето на цвят към стените привлича вниманието, подобрява настроението и е огромна част от интериорния дизайн.
Ако сте готови да направите тази крачка в освежаването на дома си през новата 2020-а година, вижте кои ще са най-актуалните цветове в интериорния дизайн.

Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия

Бяло

Класиката на бялото е неизменна. То ще бъде най-големият цветови тренд през новата година. Ако бялото ви се струва стерилно, време е да преосмислите усещането си за него. То е всичко друго, но не и скучно. Можете да го разнообразите с различни акценти. Нюансите му също са добър вариант – слонова кост, яйчена черупка, леко в сивата гама или леко в розовата. Бялото позволява толкова много и различни вариации. Насладете му се през новата година. Ще ви е много лесно да изберете и мебели, тъй като бялото се съчетава с всички останали цветове. 

3 фъншуй символа, които ще ни донесат богатство и късмет през 2020

Бледорозово

Бледорозовото, пудренорозово или бебешкорозово са синоними на един и същи нюанс на този цвят, а именно нежното розово, което се съчетава с почти всичко, успокоява окото и ви кара да се усмихвате. Бледорозовото ще е част от актуалния тренд в обзавеждането и интериора за 2020 година. Ако сте намислили да правите ремонт, включете и пребоядисването в плана. Не пропускайте да се информирате за модните тенденции в боите за вашето жилище, защото пудренорозовото ще е една от тях.

10 интериорни грешки, които допускаме

Тъмносиньо

Тъмносиньото се превърна в най-голямата алтернатива на черното. То е неподходящо за боядисване на стените в дома, така че любителите на тъмните цветове могат спокойно да изберат синьото в наситените му морски нюанси.

Цветове за щастлив дом

Яркооранжево

Ярките нюанси на оранжевото също ще са в топ 5 на актуалните цветове в интериорния дизайн. Ако ви се вижда прекалено агресивно да боядисате стените си в този цвят, заложете на него само в определени елементи от интериора, например врати, прозорци, някои мебели, каси на врати. Това е чудесен начин да накарате жилището си да заблести и да засияе с нова енергия.

4 неща, които никога да не държите под кухненската мивка

Графитено

Графитено, цвят на въглен или сиво-черно са само част от наименованията на този нюанс. Той е подходящ за всички, които обичат тъмните цветове в дома. Може да се съчетава с всякакви цветове и е подходящ за всекидневна и спалня. Графитеното придава изисканост на дома.

Креативни идеи за обзавеждане на детска стая

Коментирай
Здраве и красота