За дома

Как да създадем луксозен интериор без огромен бюджет?

Не е нужно да сте интериорен дизайнер, за да създадете едно стилно и луксозно изглеждащо пространство

06.10.2020г. / 11 44ч.
Аз жената
Как да създадем луксозен интериор без огромен бюджет?

Домът е мястото, където прекарваме най-много време и искаме той да излъчва уют, да отговаря на нашия начин на живот и да ни кара да се чувстваме спокойни и защитени. Безспорно един от начините да създадем тази приятна домашна атмосфера е като подберем подходящия интериор.

Не е нужно да сте интериорен дизайнер, за да създадете едно стилно и луксозно изглеждащо пространство. Още по-хубавото е, че не е нужно да похарчите цяло състояние. Как да постигнете интериор като от корица на списание и на кои елементи от обзавеждането да наблегнете съветват от онлайн магазин за мебели Kamko.bg.

Освободете пространството за нови идеи

Един съвет, който няма да ви коства нито стотинка, но едновременно с това ще ви помогне да постигнете елегантна визия в обзавеждането, е да направите разчистване и да задържите единствено нещата, които ползвате и наистина харесвате. Вероятно ви е направило впечатление, че тенденциите в интериора се насочват към все по-изчистено и минималистично излъчване. Това помага да се освободи пространство, а и е много по-лесно да поддържате дома си спретнат и подреден.

Заложете на модерен килим

Нов модерен килим ще донесе повече свежест и луксозен вид на помещението. Подходящият килим, избран така, че да се съгласува с мебелите, ще направи интериора завършен и хармоничен, като внесе нужната доза цвят, текстура и топлина. Килимът заема голяма част от стаята, затова дори само една такава промяна има силата да преобрази излъчването ѝ.

В онлайн магазина на Kamko.bg ще откриете богато разнообразие на различни килими, включително и луксозни модели, на достъпни цени. По случай 30-годишния юбилей на марката, през октомври имате възможност да се възползвате от ексклузивни намаления на килими и мебели. Повече информация за промоциите и наличните артикули ще откриете на Kamko.bg.

Създайте уют с ново осветление

Стандартната лампа с една крушка, поставена в центъра на тавана, не е достатъчна, за да създаде уют и приятно усещане. Един начин да пренесете интериора си на следващото ниво е като внесете многопластовост в осветлението. Може лесно да го направите като добавите настолни или стенни лампи на местата, където работите или прекарвате повече време и имате нужда от повече светлина. Освен това, избирайки осветителни тела с по-нестандартен и свеж дизайн, ще постигнете усещане за луксозен интериор, без да се налага да разбивате касичката.

Ново канапе или диван за повече комфорт

Диванът е централното място във всекидневната и едно от най-използваните. От Kamko.bg съветват да потърсите канапе или диван, който не само изглежда стилно, но и е практичен и комфортен. За да изглежда актуален в продължение на години, най-добре е да заложите на тъмен или неутрален цвят. Този тип цветове са винаги на мода, а освен това върху тъмните нюанси зацапванията не личат толкова, което прави поддръжката им по-лесна. В онлайн магазина на Kamko предлагат огромен избор от дивани и канапета, за да изберете най-подходящия модел за вашата всекидневна.

Каква личност сте според интериора в дома си?

Аксесоарите, без които не може

Макар в началото да ви посъветвахме да наблегнете на минимализма, не може да изключите аксесоарите и декорациите. Тяхната роля е да бъдат завършващият щрих, който обединява интериора и го прави по-стилен. Декоративни възглавници, рамки за снимки, свещи и цветя са само един от начините да се сдобиете с интериор като от списанията. От Камко споделят един практичен съвет – старайте се аксесоарите да имат сходен стил и визия, за да постигнете лекота и хармония в пространството.

Вече знаете как с малко усилия и без огромен бюджет да преобразите дома си така, че да изглежда модерно, но и едновременно с това да бъде удобен и да отговаря на вашия стил.

Коментирай