За дома

Цитрин - камъкът, който според фъншуй привлича парите

Носете го като бижу или в портфейла си

26.07.2021г. / 05 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Красивият камък цитрин, който може лесно да закупите онлайн или в магазините, в които се предлагат подобни камъни, се свързва с позитивност и оптимизъм, топлина. Камъкът често се използва за привличане на финансово изобилие и нови възможности. Също така може да се използва и за стимулиране на чакрата на слънчевия сплит, като помага за култивиране на увереност и лична сила.

4 фъншуй талисмана за красота и щастие

Цитринът е вид кварцов кристал, често използван във фъншуй, за привличане на изобилието, просперитета и позитивността. 

Свойства на цитрина:

  • Цвят: обикновено е жълт, оранжев, кафяв;
  • Чакра: Спомага за стимулирането на всички, особено чакрата на слънчевия сплит;
  • Особено подходящ за зодиите Овен, Близнаци, Лъв, Везни.

5 камъка за повече успех и пари

Цитринът е необичаен кристал, тъй като се смята, че помага за елимирането на отрицателната енергия, облекчаването на храносмилателни неразположения, балансиране на емоциите. В източната философия за щастлив и балансиран живот фъншуй, цитринът се използва за подобряване на потока на положителната енергия, здраве, благополучието, парите. 

Затова е хубаво да имаме в дома си като част от декорацията поставен цитрин. 

Поставянето на малък камък цитрин в портфейла (с приблизителен размер на голямо бобово зърно) е чудесен начин да стимулирате потока на успеха и изобилието към себе си. Камъкът насърчава щедростта, както и придобиването и запазването на парите. Не пропускайте да носите цитрин и под формата на бижу. 

Тъй като цитринът помага за привличането на изобилието, това го прави подходящ за декориране на вашето работно пространство, като бюрото например. 

Разсейва гнева и дава оптимизъм. Цялата тази светлина, която цитринът излъчва, ни помага да разсеем гнева, страха и негативизма, да повишим своята увереност, сила и интуиция, да прочистим аурата си. 

Коментирай
Здраве и красота