За дома

Пет топ уреда, за да посрещнем с усмивка пролетта

Къде и как може да ги закупим

31.03.2022г. / 12 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Настъпи сезонът за основно почистване, прибиране на зимните дрехи и подготвяне на балкона или градината за топлите вечери, но колкото и нетърпеливо да очаквахме пролетта, цялата тази работа може да ни дойде в повече. Тук на помощ идват модерните и функционални уреди – малки и големи, – с помощта на които не само бързо и удобно ще се справим със задачите у дома, но и ще ни остане достатъчно време, за да се порадваме на хубавите дни. И нещо повече, в актуалната кампания на eMAG „Всичко за дома и градината“ до 3 април ни очаква специална селекция на малки и големи електроуреди, от която лесно и удобно можем да си изберем и поръчаме, и то с отлични оферти.

Време по заявка

През зимата е студено, а през лятото – горещо, но сякаш всяка година това ни изненадва. С инверторният климатик Star-Light с Wi-Fi вече можем да се приберем вкъщи, на прохладно, без да се налага да чакаме половин или един час, докато стаята достигне приятна температура. С лесен достъп до мобилното приложение може да се зададе температура в зависимост от конкретните нужди, а нивото ниво на шум от 50 dB е достатъчно ниско, за да не притеснява.

Една студена вода, моля

Пролетта вече е тук, а след нея идва и любимото лято – това означава, че трябва да сме подсигурени с добре охладени напитки. С хладилника Samsung с диспенсър за вода въпросът „Има ли лед?“ ще остане в миналото. Технологията No Frost предотвратява натрупването на лед и поддържа постоянна температура във всеки ъгъл, като заедно с това осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане. Хладилникът предлага и отлично ниво на организация за оптимизиране на мястото за съхранение на продукти и различни видове високи бутилки, а равномерното разпределяне на въздуха по всички рафтове охлажда продуктите по еднакъв начин.

За кулинарните подвизи

Едно от най-приятните неща е да се съберем със семейството и приятели и да споделим вкусна храна. А с OptiGrill+ – електрическа скара с ръчен режим с четири температурни нива – лесно ще се почувстваме като в кулинарно риалити. Скарата има 6 програми за готвене за перфектен резултат: бургер, пиле, сандвич, наденица, червено месо и риба, плюс режим за замразени храни и ръчен режим с четири температурни настройки. Може да се почиства в съдомиялна, има термоустойчиви дръжки и още много екстри.

Добрата фея

Няма как да не сте си мечтали за домашна фея, която да почисти вместо вас. Най-близко до това е роботът прахосмукачка Roborock, който може да се включва с гласов контрол, подходящ за площ до 2580 кв. м., автономен е и снабден с голям воден резервоар. Сам открива препятствия и ги избягва, докато чисти, а през това време друга добра фея – съдомиялната Beko, може да измие 10 комплекта съдове и прибори с някоя от 5-те си програми за различни ситуации.

Това са само няколко от предложенията, включени в актуалната кампания на eMAG, която идва и с добре познатите предимства на пазаруването от платформата – бързина, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да се възползваме от офертите и в движение – с мобилното приложение на eMAG.