За дома

Как да подредите дома за по-добра енергия

Фъншуй съвети за хармония и щастие вкъщи

23.10.2023г. / 11 20ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Подредбата на дома ви има огромно значение за това каква енергия ще привличате в него. Важно е домът да е чист и подреден, но също толкова важно е как точно е подреден. Според древното изкуство фъншуй, начинът на аранжировка на дома е от огромно значение за това каква енергия ще протича през него. 

Има някои прости правила във фъншуй, които можете да използвате за дома си, за да привлечете в него максимално положителна енергия. Така домът ви ще се превърне не просто в място, в което живеете, а в истинска крепост и храм на положителната енергия. 

Всичко това ще ви помогне да балансирате вътрешното си състояние, да отнемете стреса, да си почивате истински, когато сте си вкъщи. 

Как да подредите всяко помещение в дома, така че да привлечете положителна енергия във всеки смисъл?

За привличане на любов 

За да привлечете повече любов в дома си, подредете няколко струпани накуп възглавници в различни кътчета на спалнята. Можете да украсите хола и дивана с подобна декорация. 

Това са местата, през които преминава енергията на любовта. Възглавниците в красива аранжировка и декорация ще привлекат любов в дома ви. 

Свързани статии

За привличане на хармония 

Ако искате да направите дома си по-хармоничен, винаги дръжте пресни плодове във фруктиера или купа, поставени на кухненския плот, на масата в кухнята или в хола. Поставяйте ги на важни места за вас, на които прекарвате голяма част от деня си. 

За привличане на успех 

Ако искате да привлечете повече успех в дома и живота си, поставете свежи и задължително неувехнали цветя в различни кътчета на дома, където има врати. Така ще гарантирате преминаването на енергията по възможно най-свежия начин, така че тя да привлече успех в живота ви. 

За привличане на повече пари 

Всеки има нужда от повече пари в ежедневието си. Можете да си помогнете с фъншуй техники за привличане на финансово благоденствие. За целта разпръснете купи с чиста прясна вода на различни места в дома ви. 

Чистата вода пречиства енергията и помага за подобряване на цялостната позитивна енергия, която ви помага да печелите повече пари с лекота. 

За привличане на щастие 

Всеки мечтае да е щастлив и му се иска това да се случва по възможно най-лесния начин без усилие. Щастието е нещо, което можете да привлечете с помощта на фъншуй. 

За целта подредете снимки на близките и важните за вас хора на възлови места в дома – до леглото, на секцията в хола, на етажерки в кухнята и всекидневната. Щастието е нещо, което най-близките ви хора носят, затова им отдайте почит на важни места в дома. 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време