За дома

Малките помощници на всяка жена за голяма разлика

eMAG Black Friday идва този петък с  около 1 000 000 оферти и възможност да се сдобием на добра цена с продукти от най-различни категории

14.11.2023г. / 09 15ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Малките помощници на всяка жена за голяма разлика

В забързания ритъм с многото задачи вероятно няма жена, която да не си мечтае денонощието да има още (поне) няколко часа допълнително, за да може да се справи с всичко, а и да ѝ остане време за нея. От години имаме един жокер, с помощта на който можем да спестим и време, и пари, а и да се поглезим с нещо, което отдавна искаме да си купим: да, познахте – става дума за eMAG Black Friday! Тази кампания е моментът да се възползваме от добре познатите ѝ предимства, включващи разнообразни продуктови категории и необичайни оферти. От eMAG са подготвили около 1 000 000 оферти за шопинг събитието, като сред тях има предложения, които не само правят ежедневието по-лесно, но и допринасят за по-добро самочувствие.

Ето няколко идеи за малки помощници за голяма разлика:

Парогенератор Philips HI5922/30 (30 броя Black Friday оферта)

С керамична гладеща плоча и налягане на помпата максимум 5,2 бара, дори и най-упоритите гънки нямат никакъв шанс. Гладенето е лесно, удобно и бързо, автоматичният предпазен стоп гарантира безопасността на уреда, а лилавият цвят придава стил на рутинната домакинска работа.

Сешоар Dyson Supersonic HD07 (50 броя Black Friday оферта)

Хитов продукт, снабден с интелигентна технология, която регулира температурата на въздуха, за да предотврати прегряване на косата и да я запази здрава и блестяща. Сешоарът е лек и удобен за употреба, а с кутията за съхранение можем без проблем да го носим навсякъде с нас и да изглеждаме перфектно.

Електрическа четка за зъби Oral-B iO9 (500 броя Black Friday оферта)

Страхотен помощник за красива усмивка в стилен черен цвят, с магнитна и микровибрационна технология, която гарантира по-добро почистване на зъбите. LED дисплеят и интелигентният сензор за натиск правят четката лесна за употреба, а със седемте й режима на работа тя е подходяща за всеки тип зъби. Магнитното зарядно устройство осигурява пълно зареждане за около 3 часа, а с кутията за пътуване лесно ще я взимаме с нас навсякъде.

Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced BRI920/00  (200 броя Black Friday оферта)

Продуктът прави истински чудеса, за да предотврати повторното появяване на косми по тялото. Нежните светлинни импулси, прилагани редовно, поддържат кожата гладка всеки ден. Експертната IPL технология и разработена съвместно с дерматолози и действа ефективно, лесно и безопасно върху различни видове косми и типове кожа, дори върху чувствителни зони. Включеният тример прави употребата на фотоепилатора още по-лесна.

Капсули за пране Ariel All in One PODS Mountain Spring, 2x72 броя, 144 пранета (4000 броя Black Friday оферта)

С практичния формат All in One PODS на Ariel, прането е лесно и качествено, като дълго време няма да ни се налага да мислим за подобни консумативи.

Броят на предлаганите продукти е предварително определен специално за кампанията и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите. Ето защо eMAG препоръчва на клиентите:

  • Да инсталират мобилното приложение на eMAG и да активират известията, за да разберат кога започва Black Friday 2023;
  • Да запазят своята карта в акаунта си, за да платят сигурно и бързо;
  • Да запазят любимото си място за доставка, за да могат лесно и удобно да вземат поръчките си;
  • Да си подготвят списък с любими продукти.

 

*При отваряне  на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще  се виждат актуалните им цени  за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и  актуални, започвайки на 17.11.2023 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на специално определените за нея количества.

Коментирай