За дома

Френски шик в дома

Красиви идеи за интериор

29.11.2023г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Домът е специално място за всеки от нас. То е усещане. По интериора му можеш да разбереш много за хората, които живеят в него. Когато ни предстои да направим освежаване или голяма промяна в дома си, винаги търсим вдъхновяващи идеи.

Днес поглеждаме към френския стил на обзавеждане. Така впечатляващ и шик. Той винаги е разпознаваем. Високи тавани, големи прозорци, тъй като французите използват и ценят много естествената светлина. В техните впечатляващи домове цветовете може да са бяло, екрю, бежово, но може да видите и различен цвят като акцент. 

Изкуството е навсякъде, дори в банята, а еклектиката е сред любимите им. Старото никога не се изхвърля и може да се превърне в абсолютен разкош. Мебели, врати, дървени дъски, паркет. Всеки квадратен метър от дома е важен и се използва, но не си представяйте дизайни, в които има струпване на предмети. 

Често простотата в детайлите, изчистените линии на мебелите и създаването на пространство между тях изглежда малко, но всъщност е напълно достатъчно. Звучи вдъхновяващо, нали?

В галерията ни може да видите няколко вдъхновения от френските домове. 

Свързани статии

Коментирай