За дома

7 идеи, с които да обновим дома през пролетта

Време е за хубави промени в дома и живота

12.04.2024г. / 09 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Пролетно чистене, освежаване на апартамента и покупка на нов уред за дома - така посрещаме обикновено най-свежия сезон. Днес обаче няма да говорим за чистене, миене на прозорци и хамалогия в кухнята, а ще обсъдим няколко варианта, с които хем да обновим дома, хем да спестим пари. 

Как ще стане? Много лесно. Като се възползваме от офертите на Технополис, които включват до - 40% на избрани оферти и 22 безлихвени вноски за всички продукти над 300 лв. 

Вижте 7 идеи, с които да обновите дома и живота си:

Нов телевизор. 

Телевизор.

Зарадвайте себе си и близките с нов модерен телевизор, който ще радва сетивата ви със страхотни цветове и звук. Можете да разгледате топ предложението на Технополис - 4K Ultra HD LED телевизор Philips 43PUS8518. Насладете се на любимите си предавания, филми и спортни събития, като ги гледате на екран от 43 инча (108 см).

Телевизорът на Philips е от серията им THE ONE, която впечатлява с невероятно качество на картината. Има всички задължителни приложения за поточно предаване и стойка, която лесно се настройва, за да побере тонколона SoundBar. Телевизорът поддържа всички основни HDR формати и ще е истинско бижу във вашия дом.

Фурна за вграждане.

Фурна.

Както добре знаем, сърцето на дома се намира в кухнята. Мястото, на което приготвяме любимите си ястия, с които искаме да зарадваме и себе си, и близките си, трябва да е оборудвано с най-качествените и модерни уреди. Благодарение на тях ще можем да готвим вкусно, бързо и здравословно. С началото на пролетта можем да се зарадваме като си подарим един чудесен нов уред, който да краси кухнята ни. 

Представяме на вашето внимание фурна за вграждане Beko BBIR 13300 XC. Тя е с А клас на енергийна ефективност, със здрава врата, която издържа тежки блюда и готварски съдове. Толкова е устойчива, че издържа на натоварване до 22,5 кг. Това е с 20% процента повече от вратите на стандартни фурни, така можете да оставите парещия горещ съд на отворената врата на фурната, за да си поемете дъх. Разполага с функции за електронно управление, допълнително охлаждане и електронен програматор.

Уред за готвене.

Ured.

Ако старият ви еърфрайър вече не задоволява изискванията ви за приготвяне на вкусна и здравословна храна, време е да го смените с по-модерен уред. В последните години този тип кухненски уреди се превърнаха в истински хит и това не е случайно. 

Благодарение на тях можем да сготвим за броени минути вкусен обяд или вечеря, можем да приготвим дори любимата си баница за закуска в еърфрайър. Но за целта ни е необходим модерен уред. От Технополис ни предлагат специална оферта за уред за готвене Gorenje AF1409DB, с капацитет за продукти до 1 кг. Уредът разполага с всички основни функции като LED дисплей, таймер, автоматично изключване. А цената му е още по-изкусителна.

Прахосмукачка.

Прахосмукачка.

Пролетта често я свързваме с традиционното сезонно почистване на дома, което неизбежно ни отнема поне 1-2 уикенда, за да смогнем с всичко. Но не е задължително това да става толкова трудно, стига да имаме подходящите уреди. С прахосмукачка Beko VRT 61821 VD почистването става лесно и бързо, като същевременно щадим кръста, благодарение на дългата дръжка на уреда. Никой не обича да се навежда, докато чисти, а и не е необходимо. Достатъчно е да има прахосмукачка, която върши всичко вместо него.

Уредът на Beko чисти до 70 минути само с едно зареждане и така няма да ви се налага да я зареждате всеки път. Капацитетът на контейнера също е достатъчно голям - 0,5 л. и ще събере всичко, което не бива да е на пода в дома ви.

Bluetooth колонка.

Kolonka.

Един от задължителните елементи на пролетта и лятото е музиката. Има ли по-съвършен момент от този, в който сме навън, на разходка, на пикник или пък градинско парти, и да не звучи музика?

Със затоплянето на времето не са далеч и уикендите, когато ще отскачаме до морето за релакс и забавление, и колонката за музика е задължителна част от багажа ни. Възползвайте се от страхотните оферти на Технополис и си вземете Bluetooth колонка MARSHALL KILBURN II B, за да сте винаги подготвени за вашето парти, независимо къде е то. 

Тя представлява безжичен спийкър от най-висок клас от Marshall, който осигурява звук, сравним с качеството на този от звукозаписно студио. Дългите години опит на Marshall в областта на звукозаписа и изпълненията на живо, допринасят за разработката на уникалния звук на тази класическа колонка.

Смартфон, но не какъв да е.

IPhone.

За да е още по-добро настроението ви и усмивката да не слиза от лицето ви през следващите слънчеви месеци, зарадвайте се с нова луксозна придобивка на ексклузивна цена. Ако ви е време за смяна на смартфона, това може да стане много лесно, като си поръчате Apple iPhone 11 64GB Black от онлайн магазина на Технополис.

Едва ли има нужда от много аргументи, с които да ви убедим, че Apple iPhone 11 е фантастичен смартфон, с който ще изпитате удоволствие както от дизайна му, така и от всички негови функции.

Хладилник с фризер.

Хладилник.

От какво имаме най-много нужда през пролетта и лятото? От винаги добре изстудени напитки и много, много лед на разположение, за да правим изкусителни коктейли за нас и гостите ни. В такъв случай ни трябва и нов, качествен хладилник, а още по-добре, ако има и фризер. Възползвайте се от атрактивните оферти на Технополис и обновете дома си с практичен уред, какъвто е хладилник с фризер LG GBP62DSNGN

С него можете да се насладите на прясна храна и продукти през цялото време. LG Smart Inverter компресор помага да се запази външния вид и вкуса на свежите продукти за по-дълго време, като намалява температурните колебания. Хладилникът осигурява прецизен контрол на температурата и 24 часа равномерно охлаждане. Вентилационните отвори, разположени в предната част на хладилника, помагат за поддържане на температурата, за да запазите хранителните продукти пресни. А за още по-голямо удобство можете да изберете оптимална температура за храната ви, съответно за месо, риба и зеленчуци.

Ако тези предложения не ви стигат, можете да разгледате всички промоционални оферти на сайта на Технополис, както и във физическите магазини на веригата.