За дома

Какви са тенденциите при градинските мебели през 2024-а

JYSK България представи новата си колекция градински мебели

23.05.2024г. / 15 56ч.
Аз жената
Какви са тенденциите при градинските мебели през 2024-а

На официално събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания в България скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK представи новата си лятна колекция градински мебели и аксесоари за декорация, както и бъдещите си планове за развитие в страната.

Колекцията градински мебели лято 2024, която любителите на скандинавския дизайн могат да намерят във всички физически или онлайн магазини на марката, внушава усещането за хармонично сливане с цветовете и формите на природата. Този унисон се усеща и при избора на тъкани, и при водещите декоративни елементи (въжета и флорални мотиви), но най-вече в изчистения и функционален скандинавски дизайн. 

Водещите серии за сезона пролет/лято 2024 са EASE и ENCIRCLE, които се отличават с натурални цветове и материали. Комбинацията от райета и цветя придават усещането за традиционно скандинавско лято. Новите колекции събират на едно място всички любими съставки на JYSK по един по-модерен и отличим начин. Още по-изчистени, красиви повърхности, нови линии и природни графични елементи са основните елементи за предстоящия сезон, представени в две водещи гами природни цветове.

Кафе комплектът FURUSET е част от по-лекия асортимент и се предлага в красив пясъчен цвят, който се съчетава перфектно с правите линии както на седалката, така и на облегалката. FURUSET се откроява и със своя минималистичен изглед, който намира израз и в червената нишка от новия асортимент.

Новите въжени столове LABING и ULLARED внасят по-изтънчен и модерен дизайн на терасата, а лаундж комплектите KIRKENES и RISVEDEN позволяват постигането на допълнителен комфорт без компромис със стила.

Асортиментът включва и гама от нови дървени градински мебели, които, както всички други дървени градински мебели от JYSK, са изработени от FSC®-сертифицирана дървесина (FSC® N001715).

Двете нови кръгли дървени градински маси, HESTRA и KRAGEVIG, могат лесно да бъдат украсени с персонален щрих, тъй като масите съответстват на много от градинските столове на бранда.

Коментирай