Здраве и красота

Новият магазин за парфюмерия и козметика

18.11.2004г. / 00 00ч.
Аз жената
Новият магазин за парфюмерия и козметика

В магазина се предлагат най-популярните и търсени продукти на фирмите участници в едноименния панаир за парфюмерия и козметика АРОМАТИ.

Магазин Аромати има за цел да предложи на потребителите целогодишно компетентно обслужване, консултации и висококачествени продукти с гарантирани произход и качество. Стоките се доставят директно от производителите и официалните вносители.

Магазинът предлага богато разнообразие на продукти, подходящи за всеки вкус и джоб.

Над 150 вида парфюми, тоалетни води и дезодоранти могат да бъдат намерени с цени от 3 до 110 лв.

За лицето се грижат над 30 артикула с цени между 1 и 35 лв. Продуктите за тяло са над 40, а цените им вървят между 3 и 30 лв. Широка гама от боди лосиони, маски за тяло, както и стягащи продукти против стрии и целулит, масла за тяло.

20 са предложенията за перфектни ръце и нокти от 1 до 25 лв Отделено е внимание на всеки детайл: кожата на ръцете, проблеми с твърди и увредени кожички, меки, нацепени, крехки, пожълтели или набраздени нокти.

Повече от 100 артикула за безупречно изглеждаща коса. Измиващи, подхранващи и стилизиращи средства, създадени с внимание към най- често срещаните проблеми на косата и кожата на главата. Цените им са между 3 и 30 лв. Боите за коса се предлагат в над 160 цвята.

Всеки уважаващ себе си мъж също полага грижи за външния си вид. За господата се предлагат повече от 60 продукта качествена козметика за лице, коса и тяло.

Адрес: магазин Аромати, София, Младост 3, ТЦ “КОНДОР”, ет.2

Коментирай