Здраве и красота

5 начина да отслабнем без фитнес и тренировки

27.09.2010г. / 17 56ч.
Нина Иванова
5 начина да отслабнем без фитнес и тренировки

1. Изтупай килима!
Заедно с приятел или съпруга ти лесно може да изтупате килима. Освен, че ще ви е по-чисто и уютно вкъщи, ще изгорите и доста калории.

2. Направи редизайн на дома.
Изберете си стая от дома ви, която скоро не сте променяли. Сега е моментът да я поосвежите, размествайки мебели и почиствайки около тях. Освен, че ще направите промяна вкъщи, ще изгорите и няколкостотин калории.

3. Играйте с децата.
Отделете на децата си 20-30 минути, в които се боричкате, танцувате или играете заедно. Прекарвайки време с любимите си същества, минутите летят неусетно, а с тях и излишните калории!

4. Измийте колата.
Все още се радваме на топло време, затова възползвайте се и помогнете на любимия мъж да измие колата. Така ще спестите поне 20 лева за автомивка, а едно хубаво почистване отвън и вътре за 30 минути ще ви помогне да изгорите поне 200 калории.

5. Направете масаж.
Искате ли да се превърнете в най-страхотната жена на света само за половин час? Ами, лесно е. Подарете един еротичен масаж на любимия вечер, след като се е прибрал уморен от работа. Половин час масаж = 200 калории. Доставяйки му удоволствие, сбъдвате една негова мечта и се вталявате неусетно. Магия, нали? А ако масажът ви е бил наистина добър, следва да изгорите още доста калории в леглото, под завивките...

* * *

Диета и правилно хранене
Кога дебелеем най-много?
Свалете излишните килограми с вода
3 лесни упражнения за секси дупе
Как да изгорим 100 калории за 15 минути?
Тайната на идеалната фигура

Коментирай