Здраве и красота

Лесни упражнения за стегнати и красиви гърди

31.01.2011г. / 10 21ч.
Нина Иванова
Лесни упражнения за стегнати и красиви гърди

Мечтата на всяка жена е да е здрава, с красиво, хармонично тяло. Но това рядко е даденост за някои жени. Повечето от нас трябва да се грижат за тялото си и непрекъснато да го поддържат, за да е стегнато и сексапилно.

Предлагам на вашето внимание няколко не трудни за изпълнение упражнения, с които да поддържаме бюста си максимално стегнат:

1. Стегнете гръдните мускули

Седнете на стол, като във всяка ръка държите по гиричка. Ако не сте си купили гирички, работа ще ви свършат и две шишета по половин или един литър, пълни с вода. Сгънете ръцете под прав ъгъл встрани. Бавно ги приближете отпред, докато лактите ви се докоснат. Останете в тази позиция 3 секунди, след което отпуснете. Упражнението се повтаря 15 пъти.

2. Срещу увисване на бюста

Долепете длани пред бюста, сякаш се молите. Дръжте дланите залепени няколко секунди, като влагате сила и стягате ръцете и раменете. След това ги раздалечете и разтърсете ръцете няколко пъти. Повторете упражнението десет пъти. Изключително ефективно е за стягане на мускулите.

3. Лицеви опори

Подпрете се с цели длани на ниска пейка или маса с височина поне 50 сантиметра. Ръцете и краката да са хубаво опънати и без да извивате гърба. Концентрирайте се, за да свиете коремните мускули. Свийте ръцете под прав ъгъл. Бавно приближете тялото към земята, докато гърдите ви опрат масата. Останете в тази позиция няколко секунди, за да усетите как мускулите се напрягат. Повторете упражнението 10-15 пъти.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ekaterina ( преди 11 години )
До ооооооПрепоръчвам ти орални контрацептиви :) Доказано увеличават бюста,с един,дори два,размераНо са противопоказни за жени със сърдечно-съдови проблемиОсвен това може да доведат до целулит ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
ooooo ( преди 11 години )
i koito niama bust???? az naprimer imam bust,kato "kop4eta na asansior",..kak da go ogolemia, bez operacia? ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh kolko e trudno poniakoga, kogato vijda6 muja ti, 4e se zaplesva po super nadarenata servitiorka v kvartalnoto kafene,...........
отговор Сигнализирай за неуместен коментар