Здраве и красота

Как да се справим с напуканата и загрубяла кожа по стъпалата?

02.10.2012г. / 15 39ч.
Аз жената
Как да се справим с напуканата и загрубяла кожа по стъпалата?

Знаете ли, че повечето мъже намират женските стъпала за много секси? А за някои от тях те са по-важни дори от дупето и бюста. Но даже да се абстрахираме от мъжките предпочитания, няма как да не признаем, че дамите с нежни и гладки стъпала са наистина много привлекателни. Така че, момичета, не пренебрегвайте грижите за тях! Тези грижи далеч не се изчерпват с прилежен педикюр.

Всъщност и най-перфектно оформените нокти, лакирани в модерен тон, губят своя ефект, ако кожата на стъпалата ви е груба и напукана. Затова, тя е първото нещо, на което трябва да обърнете внимание. Сигурно повечето от вас вече са разочаровани от скъпите уреди, които не само могат да наранят краката, ами нямат почти никакъв ефект. Или пък се уморихте от домашните методи, които отнемат доста усилия и време?

Е, ще ви кажем, че има много по-лесен и приятен начин да се сдобиете с мека и гладка кожа. Пробвайте ексфолиращите чорапи Footner на Топ Шоп. Те са чудесно решение срещу загрубяла и напукана кожа. Убедете се сами ТУК.

Чорапите Footner премахват сухата кожа на стъпалата, непривлекателните пукнатини и остатъците от мазоли и пришки. След само 1 час носене, кожата е почистена, а след няколко дни изцяло реновирана! Мека и нежна като на бебе. И то без грам усилия от ваша страна.

Ексфолиращите чорапи Footner са подходящи и за хората, при които грубата кожа вече не е само козметичен, а и болезнен проблем. Редовното носене на Footner ще ви помогне отново да ходите без болки. И няма нужда да инвестирате време и средства в скъпи процедури.

Момичета, отговорете си само на един въпрос: „Искам ли красиви и нежни крака, независимо от сезона?“ Ако отговорът е: „Да!“, то още сега си вземете вашите ексфолиращи чорапи Footner от ето ТУК. Ще се радвате на гладка и мека кожа само след 60 минути носене.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
кика ( преди 11 години )
с вазелин е много по -добре и по -евтино
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време